Livrarea produselor cumpărate se face prin intermediul firmei de curierat DPD, oriunde în țară. Livrarea se realizeaza in general in 24-48 ore de la confirmarea comenzii pentru produsele aflate pe stoc usa la usa (exceptie localitatile din Delta Dunarii). In cazul unor situatii neprevazute, termenul de livrare poate creste, dar fara a depasi termenul de 7 zile lucratoare, caz în care clientul va fi anunțat din timp.

Costurile de livrare

Tarif unic de 14.99 RON (cu TVA inclus) (valabil doar in Zona 0 – DPD)*

Costurile de livrare sunt suportate de către cumpărător și vor fi evidențiate pe factura emisă alături de produsele comandate.

În cazul persoanelor către care livrarea unui colet nu a putut fi finalizată cu succes, nu vom mai prelua comenzi cu plată ramburs.
Dacă la primirea coletului observați eventuale probleme privind integritatea acestuia, pentru a beneficia de înlocuirea produselor deteriorate din culpa curierului veți întocmi un proces verbal de constatare în momentul livrării. Reclamațiile ulterioare privind aceste aspecte sunt nule.

* Pentru livrari în localități care nu fac parte din Zona 0 – DPD – tariful poate sa difere, dar va vom informa asupra acestui aspect dupa plasarea comenzii.